Aktier, ekonomi och sparande

StockPick publicerar artiklar från gästbloggare om aktier, ekonomi & sparande. Vi intervjuar och skriver även om drivna entreprenörer och företagare.

Inside Research Nordic AB publicerar StockPick.se som är blogg där man kan följa olika gästbloggare och deras inlägg om aktier, ekonomi, sparande  och ta del av intervjuer med entreprenörer och företagare.

Det kan vara ganska lärorikt att ta del av andras olika inlägg i ett specifikt ämne man får helt enkelt en mer nyanserad bild ett annat perspektiv och som resultat tar man ofta bättre beslut.

Vi distribuerar även investerarbrevet nyemission.info som grundades 2011 och bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997.

Vår prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Investerarbrevet var främst avsedd för en privat krets av vänner. Efter några framgångsrika investeringar i företag och deras produkter så har vårt investerarbrev spridit sig långt utanför den privata krets som det ursprungligen var avsett för.

Vill man nå ut med ett budskap som vänder sig till läsare med intresse för aktier, ekonomi, sparande och ett stort intresse av investeringar då är våra 4 500 prenumeranter på StockPick.se och nyemission.info ett bra forum.

Med vänliga hälsningar
Petter Hedberg, StockPick.se

Kontakta ossVänligen hjälp oss dela...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email