Nyemission info investerarbrev grundat 2011

Nyemission info investerarbrev grundat 2011

Inside Research Nordic AB publicerar bloggen StockPick.se och distribuerar även investerarbrevet nyemission.info som grundades 2011 och bygger på det personliga nätverk som är skapat och etablerat sedan 1997.

Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Investerarbrevet var främst avsedd för en privat krets av vänner. Efter några framgångsrika investeringar i företag och deras produkter så har  investerarbrevet spridit sig långt utanför den privata krets som det ursprungligen var avsett för.

Vill även du försäkra dig om att ta del av våra intervjuer med entreprenörer och företagare samt erbjudanden via nyhetsbrevet – Addera då din epost nedan, du kan närsomhelst enkelt avsluta din prenumeration!

Vänligen hjälp oss dela...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Ad
Authored by: Petter Hedberg
Website: nyemission.info

Mer om mig: Tycker det är intressant med investeringar och aktier i allmänhet men i synnerhet är det mycket givande att få intervjua drivna företagare & entreprenörer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *